Itämeriseikkailu Turku - Esbjerg (Tanska)

28.06.2022 - 06.07.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 21.06.2022 21:00

Tästä kesälegistä ei seikkailua puutu! Reitti vie läpi Saaristomeren parhaiden (ja salaisten) kohteiden avomerelle ja kohti etelää. Matkalla voidaan pysähtyä olosuhteista riippuen esimerkiksi Gotlannissa tai Bornholmissa. Päätepiste odottaa Tanskan Pohjanmeren puoleisella rannikolla Esbjergissä, joka on vuoden 2022 Tall Ships Race -kilpailun ensimmäinen kisakaupunki. Purjehdus Esbjergiin onkin tyylikäs tapa saapua paikalle, jos harkitset osallistuvasi Tall Ships Race -kisaan joko Helenalla tai jollain muulla aluksella!

Purjehduksemme ovat jotain muuta kuin lomaa, risteily tai purjehduskurssi - ne ovat aina seikkailuja. Seikkailu koostuu uusista ihmisistä, aina vähän ennakoimattomista luonnonolosuhteista, oppimiskokemuksista, uusista paikoista ja arjen sattumuksista merellä, haasteista joista selvitään yhdessä kirjaimellisesti vetämällä yhtä köyttä.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamiin, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

Tämä purjehdus on ensisijaisesti tarkoitettu 15-29-vuotiaille nuorille. Mikäli paikkoja jää, mukaan voidaan ottaa myös ikinuoria, yli 30-v aikuisia. Tervetuloa mukaan seikkailuun!

 Nuoret (15-29v) 550.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (15-29v) 513.00 €Aikuiset (30v+) 685.00 €

 Legi varattu loppuun? Ilmoittaudu varasijalle! 0.00 €