Pohjanmeren ylitys Harlingen (Alankomaat) - Bergen (Norja)

16.07.2022 - 24.07.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 09.07.2022 21:00

Tall Ships Race -kisahumusta Helena jatkaa Pohjanmeren yli kohti Etelä-Norjan kesää. Matkan varrella voidaan pysähtyä olosuhteiden mukaan esimerkiksi Friisinsaarilla, Tanskan länsirannikolla ja Eteläisen Norjan rannikkokohteissa. Mukaan mahtuu tietysti myös avomeripurjehdusta läpi vuorokauden, kuten kunnon seikkailuun kuuluu.

Kuten muillekaan purjehduksillemme, ei tällekään vaadita aiempaa kokemusta purjehduksesta. Purjehduksillamme kaikki tehdään yhteistyönä ja tekemällä oppien. Tasotestejä, tenttejä tai suorittamista ei meidän seikkailuissa ole. Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamiin, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Nuoret (18-29v) 575.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 540.00 €Aikuiset (30v+) 720.00 €