Etelä-Norjan rannikko Bergen-Bergen

25.07.2022 - 02.08.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 18.07.2022 21:00

Helena palaa Norjan rannikolle tutkimaan, ovatko vuonot ja peilikirkkaat vedet vielä paikoillaan! Tätä legiä on paljon toivottu ja nyt toiveisiin vastataan: lähdetkö siis messiin?

Olosuhteiden mukaan legin aikana edetään joko pohjoiseen, etelään tai länteen - seikkailu ja hienot maisemat ovat taattuja!

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehduksen aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten sekä ystävien saamisessa. Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat koulutetut vapaaehtoiset ja gasti, joka on aiemmin säätiön purjehduksella mukana ollut nuori. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamiin, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Nuoret (18-29v) 640.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 599.00 €Aikuiset (30v+) 799.00 €Nuoret (18-29v) 640.00 €