Vanhan kauppareitin jäljillä Bergen (Norja) - Rostock (Saksa)

03.08.2022 - 10.08.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 27.07.2022 21:00

Helenan seikkailut jatkuvat Pohjanmerellä, kun se suuntaa takaisin kohti etelää seuraillen ikivanhaa kauppareittiä Bergenistä Saksaan. Matkan varrella viivähdetään Etelä-Norjan rannikon ja Tanskan salmen kiinnostavimmissa kohteissa. Legin päätepiste on vanha hansakaupunki Rostock, jossa vuosittainen, purjelaivoja yhteen kokoava HanseSail-tapahtuma on alkamaisillaan. Mahtava tilaisuus päästä kokemaan samalla reissulla siis yksi Itämeren alueen suurimmista perinteisiä purjelaivoja ja merenkulkua juhlistavista tapahtumista!

Purjehduksillamme kaikki tehdään yhteistyönä ja tekemällä oppien. Tasotestejä, tenttejä tai suorittamista ei meidän seikkailuissa ole. Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa.

Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos siis haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen ja uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamiin, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Nuoret (18-29v) 592.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 555.00 €Aikuiset (30v+) 740.00 €