Itämeren Hansakaupungit Rostock (Saksa) - Helsinki

16.08.2022 - 23.08.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 09.08.2022 21:00

Legi seuraa vanhoja Itämeren kauppareittejä ja vierailee Itämeren Hansakaupungeissa, esimerkiksi Gdanskissa, Visbyssä, Riikassa tai Tallinnassa - olosuhteiden mukaan tietysti, kun purjehtien liikutaan!

Elokuussa pimenevät illat luovat edellytykset täydellisiin yöpurjehduksiin, joissa tähtitaivas näyttäytyy koko komeudessaan ilman valosaastetta. Olivat olosuhteet mitä tahansa, tällä purjehduksella voi hyvin tutustua pimeänavigointiin ja yöpurjehduksen saloihin turvallisesti ammattilaisten opastuksessa.

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehduksen aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten sekä ystävien saamisessa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamiin, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Nuoret (18-29v) 490.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 460.00 €Aikuiset (30v+) 610.00 €