Baltian kautta Turku-Gdansk (Puola)

18.07.2022 - 24.07.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 11.07.2022 21:00

Vahine lähtee etelään tällä kertaa itäistä kautta pitkin Viron, Latvian ja Liettuan rannikon tunnelmallisia kesäkohteita – olosuhteiden mukaan tietenkin, kun purjeilla liikutaan!
Viron historialliset saaret Hiidenmaa ja Saarenmaa, Latvian ja Liettuan pitkät hiekkarannat ja Klaipedasta alkava Kuurin niemimaa odottavat seikkailullista seiloria. Purjehdus päättyy vanhaan hansakaupunkiin Gdanskiin.

Purjehduksillamme kaikki tehdään yhteistyönä ja tekemällä oppien. Tasotestejä, tenttejä tai suorittamista ei meidän seikkailuissa ole. Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa. Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen, uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa ja purjehduksen kaikki puolet, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 620.00 €Täynnä.


Täynnä.