Kahden meren seikkailu Gdansk (Puola) -Stavanger (Norja)

26.07.2022 - 04.08.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 19.07.2022 21:00

Vanhasta hansakaupungista Vahinen purjehdus jatkuu vanhaa kauppareittiä mukaillen läpi Tanskan salmen ja Norjan etelärannikkoa pitkin Stavangeriin. Matkan varrella voidaan pysähtyä Tanskan salmen satamissa, Pohjois-Tanskan Skagenissa ja Norjan etelärannikon kohteissa olosuhteiden mukaan. Purjehduksella saa hyvän kuvan Itämeren eteläosissa ja Pohjanmerellä seilaamisesta!

Tämäkin seikkailupurjehdus tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 820.00 €Nuoret (18-29v) 656.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 615.00 €