Arktinen kesä I: Stavanger (Norja) - Reykjavik (Islanti)

08.08.2022 - 19.08.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 01.08.2022 21:00

Vahinen kesäturnee jatkuu pohjoisille vesille. Norjan rannikko ja Islanti ei sen enempää esittelyjä kaipaa. Huippusuosittu legi, jolla osallistumista ei kannata kauaa miettiä: paikat menevät nopeasti!

Matkan varrella voidaan pysähtyä Shetlannin - tai Färsaarilla olosuhteiden mukaan.
Purjehdus Islantiin on kerran elämässä -henkinen elämys, josta riittää merimiestarinoita kerrottavaksi pidemmäksikin aikaa. Vaihtelevat avomeripurjehdusolosuhteet, jylhät maisemat, idylliset satamakohteet ja tiimityöskentely uusien ihmisten kanssa: niistä muodostuu arktinen kesäseikkailu Vahinella!

Seikkailupurjehdus Vahinella tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille vesillä, joilla olosuhteet eivät joka päivä ole välttämättä pelkkää sivumyötäistä ja auringon paistetta. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1490.00 €Täynnä.


Täynnä.