Arktinen kesä II: Reykjavik (Islanti) - Dublin (Irlanti)

21.08.2022 - 03.09.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 14.08.2022 21:00

Islannista matka jatkuu arktisen loppukesän jäljillä Färsaarten ja Ulko-Hebridien kautta Irlannin sydämeen, Dubliniin. Tarkat pysähdyspaikat määrää toki olosuhteet. Pohjoisia vesiä, mahtavaa avomeripurjehdusta ja eristyneiden saarten mystiikkaa. Tästä ei kuulkaas sail training-purjehduksen reitti enää parane!

Kohtuullinen peruskunto ja joustava mielenlaatu eivät ole pahitteeksi seikkailupurjehtijalle. Paikoin kolea sää, reipas tuuli ja kunnon aallot voivat vaatia voimia, mutta ne myös antavat kokemuksia ja muistoja, joita ei kotivesillä voi saada. Et tarvitse kalliita purjehdusvarusteita, pelkkä iloinen ja reipas mieli riittävät!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1490.00 €Täynnä.


Täynnä.