ITÄMEREN SAARET Turku-Kööpenhamina (Tanska)

29.09.2022 - 05.10.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 22.09.2022 21:00

Syksyn legendaarisin legi tulee jälleen! Emme valehtele: tämä reissu ei välttämättä ole helppo. Legin kokeneet kuitenkin tietävät, että se saattaa olla se hauskin ja mieleenpainuvin!

Helena lähtee Turusta läpi kuulaan ja hiljaisen saariston. Itämerellä odottaa vetreät tuulet ja selkeinä öinä mahtava tähtitaivas. Matkan varrella pysähdytään olosuhteista riippuen Ruotsin Gotlannissa ja/tai Tanskan Bornholmissa.

Tämä legi sopii seikkailumielisille seiloreille aiempaan kokemukseen katsomatta. Monilla purjehduskausi loppuu syyskuuhun: pitäisikö sinun jatkaa?

Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa. Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen, uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa ja purjehduksen kaikki puolet, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 550.00 €Nuoret (18-29v) 440.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 413.00 €