FRIISEINSAARET Kööpenhamina (Tanska) -Cherbourg (Ranska)

07.10.2022 - 13.10.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 30.09.2022 21:00

Tunnetko jonkun, joka on joskus käynyt Friiseinsaarilla? Emme mekään. Ajattelimme siis tarjota seikkailijoille mahdollisuuden vierailla noilla jännittävillä dyynisaarilla ja katsoa rannalta kauas Pohjanmeren horisonttiin!
Friiseinsaaret ovat eri kokoisista, dyynimäisistä ja matalista saarista koostuva saariryhmä Pohjanmeren kaakkoisosassa. Saaret sijaitsevat Alankomaiden, Saksan ja Tanskan rannikoilla.

Purjehduksellisesti alue on kiinnostava voimakkaan vuorovesi-ilmiön ja matalan meren takia. Pohjanmerelle mennään Kielin kanavan kautta ja tutustutaan konkreettisesti kanava-ajelun sääntöihin. Tällä legillä saa siis monipuolisen kuvan koko seikkailupurjehduksesta: vaihtelevat olosuhteet, uudet satamat, uuden oppiminen konkreettisesti tekemällä. Ja Cherbourgissa pimeä syksy on jo monta askelta etäämmällä.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 650.00 €Nuoret (18-29v) 520.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 488.00 €