KANAALISAARET & Galician rannikko Cherbourg (Ranska) -Lissabon (Portugali)

15.10.2022 - 27.10.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 07.10.2022 21:00

Helena jatkaa Cherbourgista kohti etelää ja vierailee kanaalisaarilla, mikäli koronatilanne sallii. Suurimmat kanaalisaaret ovat Jersey and Guernsey. Saaret ovat nykyään Britannian itsehallintoalueita ja tarjoavat seikkailupurjehtijoille historiallisesti ja kulttuurisesti mielenkiintoisen pysähdyspaikan ennen Biskajaa.

Biskajan jälkeen purjehditaan ja pysähdytään Galician suojellussa saaristossa (Galician Atlantic Islands Maritime-Terrestrial National Park), mikäli olosuhteet sallivat.
Tällä legillä pääsee siis samalla kertaa käymään harvemmin vierailuilla saarilla ja ylittämään Biskajan!

Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat vapaaehtoiset merenkulun ammattilaiset. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehduksen aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten sekä ystävien saamisessa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1040.00 €Nuoret (18-29v) 832.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 780.00 €