MADEIRAN SAARISTO Lissabon (Portugali) - Lanzarote (Espanja)

29.10.2022 - 10.11.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 21.10.2022 21:00

Kesä ja delfiinit ovat täällä! Rappioromanttisesta Lissabonista Helena suuntaa kohti Madeiraa. Eikä vain Madeiraa, vaan Madeiran saaristoa, jossa pysähdymme olosuhteiden salliessa esimerkiksi Porto Santossa. Tässä legissä yhdistyy avomeripurjehdus ja aurinkoiset saaret: varsin hyvät edellytykset unohtumattomalle sail training -seikkailulle!

Madeiralta suuntaamme kohti Kanariaa ja sen vähemmän tunnettuja saaria, kuten La Graciosaa, joilla pysähdytään ennen legin päätesatamaa Lanzarotella.

Seikkailupurjehdus tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1040.00 €Nuoret (18-29v) 832.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 780.00 €