KANARIANSAARET Lanzarote-Teneriffa

14.11.2022 - 21.11.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 07.11.2022 21:00

On korkea aika unohtaa Kanariansaarten maine pelkkänä rantalomakohteena: seikkailu- ja purjehdusolosuhteet saaristossa ovat nimittäin erinomaiset! Kanariansaarten 13 saarta ovat keskenään hyvin erilaisia vaihdellen vehreistä ja sademetsämäisistä saarista kuiviin ja aavikkomaisiin. Kaikki tämä suhteellisen lähellä toisiaan ja helposti koettavissa purjehtien.

Tällä legillä saat erilaisen näkymän Kanariaan. Seikkailemme vähemmän tunnetuissa satamissa, pienillä saarilla ja tietysti seilaamme niin öisin kuin päivisin hyvissä purjehdusolosuhteissa. Delfiinit saattavat hyvinkin olla seuranamme täälläkin! Tarkat pysähtymispaikat valitaan olosuhteiden mukaan. Noin viikon kestävä legi on myös hyvä tapa kokeilla, olisiko purjehdus oma juttu eli tämä reissu sopii erinomaisen hyvin aivan aloittelijoille.

Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat vapaaehtoiset merenkulun ammattilaiset. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 665.00 €Nuoret (18-29v) 532.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 499.00 €