KAP VERDE Sao Vicente- Sao Vicente

07.12.2022 - 17.12.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 29.11.2022 21:00

Kap Verden itsenäinen saarivaltio koostuu kymmenestä saaresta, joiden luonto vaihtelee kuivasta ja autiomaisesta vuoristoisiin ja vehreisiin saariin. Niiden välissä on sujuvaa purjehtia Helenalla ja saada kattava yleiskuva Makaronesian eteläisimmästä saariryhmästä. Päiväkohtaiset siirtymät eivät ole kovin pitkiä, joten tämä purjehdus sopii erinomaisen hyvin myös aloitteleville purjehtijoille!

Purjehdus alkaa Sao Vicenten saarelta ja päättyy samaan paikkaan.
Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat vapaaehtoiset merenkulun ammattilaiset. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Täysi hinta 1050.00 €Nuoret (18-29v) 840.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 788.00 €