MAKARONESIAN HOPPING Teneriffa-Sao Vicente (Kap Verde)

23.11.2022 - 05.12.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 15.11.2022 21:00

Helena lähtee Kanariansaarten leppeistä tunnelmista kohti vielä leppeämpiä tunnelmia Kap Verdelle. Välissä on toki paljon vettä ylitettävänä: vajaat 800 merimailia avomeripurjehdusta kohti etelää. Tämä purjehdus sopii siis heille, jotka kaipaavat isompia maininkeja ja kokemusta usean vuorokauden mittaisesta purjehduksesta. Perillä odottaa eksoottinen Kap Verde ja sen hiekkarannat, joten työnteko varmasti palkitaan. Talviseikkailu vailla vertaa!

Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat vapaaehtoiset merenkulun ammattilaiset. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehduksen aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten sekä ystävien saamisessa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1170.00 €Nuoret (18-29v) 936.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 878.00 €