Man-saari & Kanaalisaaret Dublin (Irlanti) - Brest (Ranska)

05.09.2022 - 14.09.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 29.08.2022 21:00

Tällä legillä Vahine seilaa Irlannin- ja Kelttimerellä ja Englannin kanaalissa. Purjehdusolosuhteiltaan alue on kiinnostava, mutta eivätpä taukopaikatkaan jätä kylmäksi.

Purjehdus alkaa pienellä Man-saaren kiepahduksella ja jatkuu Kanaalisaarille Guernseylle ja Jerseylle, joissa pysähdytään jommassa kummassa tai kummassakin olosuhteiden mukaan. Sieltä edetään Bretagnen rannikkoa pitkin Brestiin, josta aikanaan on perinteisesti lähdetty suurille tutkimusmatkoille pitkin maailman meriä.
Kulttuuria, historiaa, purjehdusta, yhdessä tekemistä ja tekemällä oppimista: tuletko mukaan seikkailuun?

Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa. Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen, uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa ja purjehduksen kaikki puolet, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 950.00 €Nuoret (18-29v) 760.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 712.00 €