Portugalin rannikko Porto-Albufeira

26.09.2022 - 03.10.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 19.09.2022 21:00

Olisiko tässä sopiva purjehduskauden pidennys sinulle? Tämä legi laskettelee alas Portugalin rannikkoa pysähdellen pienissä ja vähän isommissa kivoissa satamissa matkan varrella. Purjehdus sopii erinomaisesti myös aivan vasta-alkajille, vaikka toki tämäkin legi voi sisältää pidempiä päivä- ja yöpurjehduksia olosuhteista riippuen.

Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 780.00 €Nuoret (18-29v) 624.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 585.00 €