Euroopan ja Afrikan rajalla Albufeira (Portugali) – Benalmadena (Espanja)

05.10.2022 - 13.10.2022     Swan 65 Vahine

Nettivaraus loppuu 27.09.2022 21:00

Kahdella merellä seilaava seikkailupurjehdus, jolla tulee Portugalin etelärannikko ja Gibraltarin salmi tutuksi.

Hyvissä purjehdusolosuhteissa kelpaa kokemattomammankin purjehtia ammattilaisten opastuksessa niin öisin kuin päivisin, delfiinejä bongaillen. Pysähdyspaikoiksi valikoidaan olosuhteiden mukaan Portugalin etelärannikon kiinnostavimpia satamapaikkoja ja piipahdetaan monikulttuurisella Gibraltarilla ja Afrikan puolella Ceutassa. Pieni alue, paljon opittavaa ja koettavaa!

Kun lähdet mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa. Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen, uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa ja purjehduksen kaikki puolet, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa.

Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 690.00 €Täynnä.


Täynnä.