Kesä merellä -paketti: Harlingen (Alankomaat) - Rostock (Saksa)

16.07.2022 - 10.08.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 04.07.2022 21:00

Kaipaatko kunnon irtiottoa kesällä, haluaisitko tehdä kesälomallasi jotain varmasti kehittävää? Lähde sail training -oppilaaksi Helenalle vähän pidemmäksi aikaa kokemaan Pohjanmeren ja eteläisen Itämeren vesiä!

Olet lämpimästi tervetullut kanssamme reilun kolmen viikon seikkailulle kiertämään Pohjanmereltä Tanskan salmien kautta eteläiselle Itämerelle. Seikkailun lisäksi takaamme sen, että kotiin ei palaa ihan samanlainen tyyppi, vaan kenties hieman merisuolainen, sopeutumiskykyisempi, rohkeampi ja muutama tuhat merimailia kokeneempi purjehtija, jonka elämässä on läjä uusia ihmisiä.

Paketti sisältää legit:

16.-24.7. Pohjanmeren ylitys Harlingen (Alankomaat) - Bergen (Norja)
25.7.-2.8. Etelä-Norjan rannikko (Bergen - Bergen)
3.-10.8. Vanhan kauppareitin jäljillä Bergen (Norja) - Rostock (Saksa)

Mikäli olet joskus harkinnut merenkulkualaa ammattina tai haluaisit muuten kokeilla, miltä tuntuu olla monta viikkoa merillä, tämä legi on valintasi. Kuuden viikon aikana saat hyvän kuvan "vanhan ajan" merimies- tai -naiselämästä, opit tuntemaan kuunari Helenan aluksena erittäin hyvin ja mikäli se on intresseissäsi, hyvät valmiudet pätevöityä osaksi Helenan kansimiehistöä.

Legi lähtee Tall Ships Race -humuisesta Harlingenista kohti pohjoista. Sen aikana tutkitaan muun muassa Norjan rannikkoa ja kuljetaan vanhoja kauppareittejä Tanskan salmen kautta Rostockiin. Seikkailussa kun ollaan, paljon on kiinni olosuhteita – perillä ollaan joka tapauksessa koko ajan.

Seikkailupurjehdus tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

 Aikuiset (30v+) 2000.00 €Nuoret (18-29v) 1700.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 1600.00 €