Vuodenvaihde Atlantilla Sao Vicente (Kap Verde) - Teneriffa (Kanariansaaret)

29.12.2022 - 14.01.2022     Helena

Nettivaraus loppuu 15.12.2022 21:00

Helenan Makaronesian -kierros on saavuttanut lakipisteensä ja kääntää uutena vuotena keulan kohti kaukaista kotia. Kotimatkan ensimmäinen legi Kap Verdeltä Kanarialle on avomeripurjehduspainotteinen legi, jossa saa vilkaisun sekä Makaronesian eteläisimpään saariryhmään (Kap Verdeen) että Kanarian saariin. Mahtava aloitus uudelle vuodelle: tuijottaa horisonttiin, kokeilla omia rajoja, oppia uutta ja tutustua uusiin ihmisiin. Legi päättyy Kanariansaarten Teneriffalle.

Purjeiden käsittelyyn, aluksen ohjaamiseen, ruuanlaittoon, tiskaukseen ja muihin tehtäviin osallistuvat kaikki purjehtijat vuorollaan. Opastuksesta vastaavat vapaaehtoiset merenkulun ammattilaiset. Sekä merellä että satamissa on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen aikana opetellaan yhdessä purjehduksen ja merenkulun perusteita käytännön kautta. Pääpaino toiminnassa on tekemällä oppimisessa, tiimityössä ja uusien kokemusten sekä ystävien saamisessa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1170.00 €Nuoret (18-29v) 936.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 878.00 €