Kanariansaaret & Madeira Lanzarote-Lanzarote

08.02.2023 - 19.02.2023     Helena

Nettivaraus on loppunut 25.01.2023 21:00

Itäisiltä Kanariansaarilta Madeiralle ja takaisin: avomerta ja aurinkoisia saaria, purjehdusta, uusia ihmisiä ja uuden oppimista. Täydellisen talvibreikin resepti on tässä!

Seikkailupurjehdus tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

Täysi hinta 1050.00 €
Nuoret (18-29v) 895.00 €
Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 788.00 €


Paikkoja on vielä vapaana. Ota yhteys toimistoon.