Elämää merellä 3: Kanariansaaret & Madeira

16.01.2023 - 19.02.2023     Helena

Nettivaraus loppuu 03.01.2023 21:00

Kaipaatko kunnon irtiottoa arjesta, ehkä pidät välivuotta opinnoista tai sapattivuotta, oletko juuri jäänyt eläkkeelle? Lähde sail training -oppilaaksi Helenalle vähän pidemmäksi aikaa! Useamman viikon mittaisella purjehduksella saat hyvän kuvan "vanhan ajan" merimies- tai -naiselämästä, opit tuntemaan kuunari Helenan aluksena erittäin hyvin ja mikäli se on intresseissäsi, saat hyvät valmiudet pätevöityä osaksi Helenan kansimiehistöä.

Jakso sopii myös erinomaisesti, mikäli olet joskus harkinnut merenkulkualaa ammattina tai haluaisit muuten kokeilla, miltä tuntuu olla monta viikkoa merillä. Purjehduksen aikana osallistut Helenan arkeen täysivaltaisena miehistön jäsenenä oppien uutta omaan tahtiisi ammattimerenkulkijoiden opastuksella.

Kyseessä ei ole loma, vaan seikkailu, johon mahtuu niin tyyntä kuin myrskyä, arkisia askareita ja unohtumattomia elämyksiä.

Paketti sisältää legit:

16.-26.1. Läntiset Kanariansaaret Teneriffa - Teneriffa
28.1. - 7.2. Itäiset Kanariansaaret Teneriffa - Lanzarote
8.-19.2. Kanariansaaret & Madeira Lanzarote - Lanzarote

Seikkailupurjehdus tarjoaa merellisiä haasteita ja elämyksiä kokeneillekin purjehtijoille. Seikkailupurjehduksen osallistujat kuuluvat matkan ajan purjealuksen miehistöön ja vastaavat vahtivuoroittain pienryhmissä eli vahdeissa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista, laskuista ja vaihdoista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Kaikki tehtävät hoidetaan yhdessä. Satamissa vieraillaan reitistä ja sääolosuhteista riippuen muutaman päivän välein. Satamissa ja merellä on myös vapaa-aikaa.

Tutustuthan varaus- ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 2650.00 €Nuoret (18-29v) 2450.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 2150.00 €