Azoreilta Euroopan rannikolle Horta (Azorit) - Cherbourg (Ranska)

23.03.2023 - 05.04.2023     Helena

Nettivaraus loppuu 08.03.2023 21:00

Legi Atlantin kaukaisilta saarilta Euroopan rannikolle: puolikas Atlantin ylitys, jonka aikana taatusti saa tuntumaa horisontin tuijottamiseen, Helenan ohjaamiseen säässä kuin säässä ja vähän isompiinkin maininkeihin!

Kun lähdet Helenan seikkailupurjehdukselle mukaan, et koskaan ole pelkkä matkustaja, vaan täysipainoinen miehistön jäsen, joka osallistuu kaikkiin purjehdusarjen tehtäviin kansityöskentelystä ja purjemanöövereistä ylläpitotehtäviin, siivoukseen ja ruoanlaittoon. Kaikkiin tehtäviin opastetaan, eikä mistään tarvitse yksin olla vastuussa. Purjehduksella eletään vahtivuorojen mukaan, jossa tehtävät ja "työvuorot" vaihtelevat ja rullaavat läpi vuorokauden. Jos haluat kokemuksen, jossa yhdistyy itsensä ylittäminen, uskomattomien kokemusten jakaminen uusien ihmisten kanssa ja purjehduksen kaikki puolet, lämpimästi tervetuloa mukaan - tulet varmasti viihtymään!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

 Aikuiset (30v+) 1190.00 €Nuoret (18-29v) 960.00 €Suomen Nuorisopurjehtijat ry:n perusjäsenet (18-29v) 892.00 €