Hae

Löytyi 1 kpl

Juniorit


Juniorien kielikylpypurjehdus Helsinki-Helsingfors

12-14 -vuotiaille tarkoitettu junioripurjehdus toteutetaan tänä kesänä Suomenlahdella (Helsinki-Helsinki) kielikylpypurjehduksena, jonka osallistujien äidinkieli on joko suomi tai ruotsi.

Junioripurjehduksilla opettellaan purjehduksen, merenkulun ja tiimityöskentelyn perusteita turvallisesti ammattitaitoisen kipparin ja perämiehen opastamina. Miehistössä on mukana myös gasti, joka on aiemmin Purjelaivasäätiön purjehduksille osallistunut nuori.

Osallistujat vastaavat yhdessä pienryhmissä (vahtivuoroissa) muun muassa aluksen ohjaamisesta, purjeiden nostoista ja laskuista sekä ruuanlaitoista ja muista talousaskareista. Samalla kun uudet taidot karttuvat, kasvaa myös junnupurjehtijan luottamus omiin kykyihinsä. Tiimityöskentely tulee tutuksi käytännön kautta ja uusia ystävyyssuhteita syntyy väistämättä.

Kielikylpypurjehduksella ei pidetä ruotsin- tai suomen kielen oppitunteja, vaan kumpaakin kieltä käytetään ja niitä opitaan käytännön aidoissa tilanteissa niin satamissa kuin Helenalla purjehduksen aikana. Tällä purjehduksella saattaa kotiinviemisiksi olla siis myös enemmän varmuutta toisen kotimaisen kielen käyttöön ja karttunut sanavarasto!

Matkalla purjehditaan saaristossa ja yövytään reitin varrella olevissa satamissa. Merellä asioita opitaan itse tehden ja osallistuen, satamissa vieraillaan ohjatusti muun muassa luontopoluilla, idyllisissä saaristokylissä ja uimarannoilla.

Junioripurjehdukset tapahtuvat helpoilla merialueilla, joissa aallokon korkeus on yleensä alle 50 cm. Tyypillisesti reitti kulkee sisäsaaristossa. Aiempi purjehduskokemus ei ole tarpeen. Purjehdukseen tottuneillekin muutaman päivän purjehdus yhdessä saman ikäisten kanssa tarjoaa uusia kokemuksia ja elämyksiä. Osallistujat eivät tarvitse purjehdusvaatteita eikä kalliita purjehdus varusteita, pelkkä reipas asenne riittää!

Purjehduksen hinta pitää sisällään täyden ylläpidon purjehduksen aikana, varusteet (purjehdusasut, paukkuliivit ja turvaliinan), ohjelman ja ammattilaisten opastuksen kaikkiin purjealuksen arjen tehtäviin sail training-periaatteen mukaisesti. Hinta ei sisällä matkoja lähtö- tai päätössatamaan, vakuutuksia, koronatestejä tai -todistuksia tai muita mahdollisia viranomaismaksuja eikä kiertoajeluja/muuta omatoimista ohjelmaa satamissa. Tutustuthan varaus-ja peruutusehtoihin huolellisesti ennen varaamista.

Opastus purjehduksella annetaan suomeksi ja ruotsiksi.

06.06.2022 - 09.06.2022
Helena

Täysi hinta 300.00 €

 Täynnä.